«Абсолютно реальна картина». Є висока ймовірність того, що переговори з Росією припиняться (Видео)

29 апреля 2022 г. в 21:23

Президент України Володимир Зеленський вважає, що є висока ймовірність того, що будь-які переговори з Росією буде припинено.

На пресконференції з польськими журналістами у п’ятницю, 29 квітня, український президент наголосив, що на сьогодні український народ не бажає вести переговори з окупантами.

«Я сказав абсолютно реальну картину. Бажання немає у людей. Це факт. Якщо сьогодні ви вийдете на вулицю і запитаєте у будь-якої людини, то більшість відповість: „про що говорити“, „ми не віримо“ та „ми не хочемо“. Вони забрали у них життя. Людям просто хочеться їх вбити. Це правда. І коли тобі хочеться когось убити, ти не думаєш про те, як з ним говорити. І у людей саме таке ставлення», — заявив Зеленський.

Він також додав, що з Росією слід говорити, якщо є шанс того, що це щось змінить.

«Не факт, що щось вийде, але спробувати варто. Лише прямі переговори можуть щось дати. Це моє розуміння процесу, але ризики того, що вони повністю закриються, будь-які розмови, вони дуже високі. Саме через ті наслідки, які Росія залишає після себе. Таке відчуття, що вони вбивають за методичкою — скрізь однакова картина», — підсумував він.

nv.ua

EXMO affiliate program