Акцент на інший тип озброєння: як на війну вплине зміна командувача армії Росії (відео)

10 октября 2022 г. в 13:58

Путін призначив нового керівника "спецоперації" в Україні. Ним став генерал Сєргєй Суровікін.

Найімовірніше, його завдання – досягнення пробивних та проривних цілей. Про це 24 каналу розповів військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник запасу ЗСУ Роман Світан.

Що відомо про Суровікіна

Генерала Суровікіна називають "м'ясником". Зазначають, що він – жорсткий та жорстокий. Новий керівник російських військ воював у Чечні та Сирії, а раніше – очолював космічно-повітряні війська Росії.

Це відбитий на всю голову піхотний генерал, який уявив себе льотчиком. Але з нього льотчик, як з мене Папа Римський,– наголошує Світан.

Про його кровожерливість свідчить один з перших наказів на посаді, який відчули на собі прості українці - був завданий ракетний удар по мирному населенню Запоріжжя. Сьогодні відбулася терористичну відповідь на підрив Кримського мосту.

"Він не генерал, не офіцер. Це – тварина. Саме він давав команду про виконання цього удару, адже він керує цими терористичними російськими військами. Він керує вже третю добу, це його вступ на трон. Він усім показав, що він вже тут, він вже рулить", – сказав льотчик-інструктор.

Однак військовий експерт запевняє: реальні результати на українському фронті Суровікіну показати не вдасться. Це можна було робити на сирійському, коли бомбили незахищені мирні міста.

Але українці можуть дати по зубах. Ба більше, ППО зараз розуміє, що зараз буде переведено акцент на авіаційну складову з використанням ракетних уражень,– підкреслив льотчик-інструктор.

Хто такий Суровікін насправді: дивіться відео