Арсен Мірзоян прокоментував мовний скандал навколо Єфросініної та Полякової: закрий передачу, не спілкуйся (відео)

27 июля 2022 г. в 04:00

Відомий український музикант Арсен Мірзоян прокоментував гучний мовний скандал навколо своєї колеги Олі Полякової та телеведучої Маші Єфросініної. Артистки заявили, що вестимуть спільний проєкт "Дорослі дівчатка" російською, оскільки так їм легше фонтанувати жартами та розумними думками. Співак порадив зіркам закрити свою передачу, не виходити в ефір і взагалі перестати спілкуватися з людьми.

Емоційне звернення до колег артист залишив в інтерв'ю "24 каналу". Він вважає, що українці мали стати усвідомленими не з 24 лютого, а з 2014 року – після окупації Криму та початку війни на Донбасі.

Коментуючи аргументи Єфросініної та Полякової щодо того, чому вони не можуть вести своє шоу українською мовою, Мірзоян зірвався на лайку.

"Ці всі відмазки: "Я не можу українською спілкуватися..." То не роби цього взагалі. Не виходь в ефір, не спілкуйся з людьми, закрий нах*й свою передачу. Просто закрий нах*й. Як дивитися таку передачу, коли російська – як червона ганчірка для бика? Знову, значить, є за і проти. Знову розбрат", – зазначив виконавець.

Мірзоян, у репертуарі якого винятково україномовні пісні, не розуміє, чому багато його колег за вісім років війни з Росією так і не усвідомили, що російська – мова агресора.

"Я думаю, що з 2014 року, коли почалася війна, Мінкульт мав щось робити, артисти мали усвідомити це. Але, як ми бачимо, не подіяло. І мало того, зберегли "русскій мір" і притягли його сюди. Така історія", – поділився своєю думкою музикант.

obozrevatel.com

EXMO affiliate program