Багатодітну матір побили сокирою прямо на вулиці під Києвом. Відео

18 октября 2021 г. в 23:00

На одній з вулиць села Погреби, що на північ від київської Троєщини, шоковані місцеві жителі виявили непритомну закривавлену жінку. Виявилося, що її безжально порубали сокирою.

"За лічені кроки від дому на 42-річну Оксану зненацька напав невідомий із сокирою. Велосипедист наніс жінці щонайменше 4 удари обухом по голові, далі зніс бідолашну в чагарники, де продовжив знущатись і грабувати", - повідомив начальник поліції Київської області Андрій Небытов.

Потерпілу з тяжкими тілесними ушкодженнями госпіталізували. Зараз за її життя борються лікарі. Жінка має на утриманні чотирьох дітей.

Зловмисника вистежили і затримали лише через п'ять днів на території Одеської області. Нападником виявився 42-річний житель міста Балти цієї ж області.

Затриманий зізнався у скоєному злочині і пояснив поліцейським, що того вечора, 13 жовтня, завдав жінці кілька ударів сокирою по голові, пограбував, а потім втік.

Він додав, що під час злочину перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Затриманому тепер загрожує довічне ув'язнення, його звинувачують за кримінальними статтями "Замах на злочин" і "Навмисне вбивство".

https://novyny.live

EXMO affiliate program