Бігав по дахах вагонів: підліток отримав 50% опіків тіла від удару струмом

18 ноября 2020 г. в 19:49

На Сумщині 14-річний хлопець бігав по дахах вагонів-зерновозів і отримав удар електричним струмом. Він гопіталізований у тяжкому стані з опіками на 50% поверхні тіла. Про це повідомляють місцеві правоохоронці.

“На Сумщині поліцейські проводять перевірку за фактом ураження струмом підлітка на даху вантажного вагона… Повідомлення про потерпілого 14-річного хлопця, якого уразило електричним струмом, у поліцію надійшло від медиків", - вказали у поліції.

На вказане місце негайно виїхала слідчо-оперативна група.

"Як встановили правоохоронці, постраждалий разом зі своїм 12-річним товаришем вирішили побігати по дахах вагонів – зерновозів, що в цей час стояли на залізничній станції. Під час небезпечних розваг один з підлітків і отримав ураження електричним струмом. Викликані випадковими свідками медики доставили дитину до лікарні. Хлопець отримав близько 50 відсотків опіків поверхні тіла”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за цим фактом поліцейські проводять подальшу перевірку та звертаються до батьків з проханням контролювати дозвілля своїх нащадків, цікавитися їх захопленнями та колом їх друзів.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program