Бійці ЗСУ відповіли на грубе порушення ворогом режиму тиші на Донбасі (Відео)

11 августа 2020 г. в 04:01

У відповідь на запуск бойовиками безпілотника над позиціями ЗСУ україніські військові знешкодили літальний апарат російських окупантів.

Про таку відповідь бійців ЗСУ на грубе порушення ворогом режиму тиші на Донбасі 9 серпня повідомляє штаб ООС у Фейсбук.

Як ідеться в повідомленні, безпілотник типу “Орлан” бойовики запустиил над позиціями ЗСУ на Приазов’ї.

“На Приазов’ї зафіксовано проліт БПЛА російського виробництва типу “Орлан-10″ з перетином лінії розмежування. Наші засоби радіоелектронної боротьби негайно подавили безпілотник противника, що унеможливило його подальше використання”, – сказано в повідомленні штабу ООС.

Крім того минулої доби на Донбасі було зафіксоване ще одне грубе порушення бойовиками домовленостей Мінська про режим тиші.

“Поблизу тимчасово окупованого населеного пункту Трудівське ворог здійснював інженерне обладнання позицій у бік наших підрозділів”, – повідомив штаб ООС.

За даними штабу, 9 липня російські окупанти вчинили загалом 4 обстріли, двічі відкривши неприцільний вогонь зі стрілецької зброї біля Мар’їнки і Новозванівки. На ці провокації ворога ЗСУ не піддались і вогонь у відповідь не відкривали.

У ніч на 10 серпня російські окупанти режим тиші на Донбасі не порушували.

За даними штабу ООС, серед бійців ЗСУ немає втрат на Донбасі вже 15-ту добу від початку всеосяжного режиму тиші з 27 липня.

newsyou.info

EXMO affiliate program