Бійці ЗСУ знешкодили ворожий “Орлан” – російські окупанти під обстріли просуваються вперед на Донбасі (Відео)

15 апреля 2021 г. в 15:26

Внаслідок ворожих обстрілів 14 квітня бойових втрат серед українських захисників Донбасу немає.

Як повідомляє штаб ООС у Фейсбук, протягом минулої доби на Донбасі було зафіксовано 8 порушень режиму тиші російськими окупантами.

Зокрема, бойовики вели інтенсивні гранатометні обстріли на Донецькому і Луганському фронтах та дистанційно закидали протипіхотні міни ПОМ-2.

За даними штабу ООС, українське командування 14 квітня зафіксувало обладнання бойовиками нових позицій з просуванням вперед на трьох ділянках лінії розмежування на Донецькому і Луганському фронтах.

"Зокрема неподалік населеного пункту Крута Балка Донецької області двічі зафіксовано інженерні роботи із застосуванням окопних зарядів, які проводилися із просуванням у бік підрозділів українських захисників. Ще по одному випадку інженерного обладнання зафіксовано на території Донецького аеропорту та поблизу населеного пункту Золоте-5", - повідомив штаб ООС.

Про всі факти порушень ворогом Мінських домовленостей від 22 липня 2020 року про всеосяжне перемир'я Українська сторона СЦКК оперативно повідомила СММ ОБСЄ.

Крім того, українські військові за допомогою засобів радіолектронної боротьби знешкодили російський безпілотник "Орлан-10", який перетнув лінію фронту під Павлополем на Донецькому фронті.

У ніч на 15 квітня, за повідомленням штабу ООС, російські окупанти вогонь на Донбасі не відкривали.

7days-ua.com

EXMO affiliate program