Бійці ЗСУ зняли на відео, як російські окупанти порушують перемир’я на Донбасі і просуваються вперед (Відео)

11 августа 2020 г. в 07:40

Російські окупанти Донбасу від 27 липня використовують всеосяжний режим тиші для просування вперед і захоплення нових територій у сірій зоні.

Про це свідчать кадри, які зняли українські військові на передовій Донбасу. Це відео опублікував у Фейсбук волонтер фонду “Повернись живим” Андрій Римарук.

Він пояснив, що на кадрах бійців ЗСУ – доказ зриву російськими окупантами підписаних 22 липня у Мінську домовленостей про всеосяжне перемир’я.

“Саме так російські найманці продовжують порушувати домовленості, риючи нові позиції впритул до наших. Схиляю голову перед витримкою наших бійців, бо вже б давно тихенько накрутив ПБС, шльопнув і закурив би цигарку”, – написав у коментарі до відео український волонтер.

Андрій Римарук зазначив, що приготування російських окупантів до активних бойових дій і прагнення ворога просунутись у “сірій зоні” засвідчують, що миру на Донбасі Кремль не прагне.

“До кінця режиму припинення вогню лишилось недовго, враховуючи прибуття гумконвою та чергову порцію погроз з Москви”, – зазначив Римарук.

https://7days-ua.com/news/bijtsi-zsu-znialy-na-vid...

EXMO affiliate program