Били, тягали по підлозі та вимагали гроші: копи у Харкові напали на пасажирів метро (відео)

6 октября 2018 г. в 00:26

Сьогодні правоохоронці затримали у Харкові поліцейських, які знущалися над пасажирами метрополітену, вимагаючи у них гроші. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції.

Зазначається, що працівники поліції, які чергували на одній зі станцій харківської підземки, під надуманим приводом зупиняли пасажирів і запрошували пройти їх до службової кімнати. Там вони вимагали у людей гроші, застосовуючи заходи фізичного насилля та морального приниження. Такі дії правоохоронці вчиняли не один раз.

Прокуратура Харківської області розпочала кримінальне провадження за цим інцидентом. Серед причетних до здирництва – майор, лейтенант та двоє сержантів поліції. Учасників злочинної схеми затримали прямо під час скоєння правопорушення. Сержанти поліції отримували гроші від жінки, якій погрожували.

Відомо, що наразі суд обрав начальникові підрозділу та двом поліцейським запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, без права внесення застави, заступникові начальника – цілодобовий домашній арешт.

today.ua

EXMO affiliate program