Біля кафе у центрі Львова п'яна компанія після зауваження побила літню пару (відео)

14 октября 2019 г. в 16:24

Причиною конфлікту у львівському кафе стало прохання 59-річного чоловіка не матюкатися

Під час конфлікту на вул. Староєврейській у центрі Львова кілька молодих чоловіків через зауваження побили 59-річного чоловіка та його дружину. Під час бійки також постраждав один із очевидців, який заступився за жінку. Одного з учасників інциденту затримали на місці, коли він через кілька хвилин проходив повз заклад, однак цей чоловік не фігурує як обвинувачений у кримінальному провадженні. Правоохоронці почали розслідування за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень, однак нападники так і не встановлені.

Бійка сталася близько 21:30 неділі, 13 жовтня, біля кафе «Час поїсти» у центрі Львова. Першим про інцидент повідомив екс-працівник львіської поліції Ігор Зінкевич, який опублікував відео очевидців.

З відео незрозуміло, що стало передумовою конфлікту, однак чітко видно як троє юнаків під час штовханини кілька разів б'ють старшого чоловіка в обличчя. Після того, як дружина постраждалого попросила очевидців викликати поліцію, один із членів компанії підійшов до неї впритул і вдарив кулаком по обличчю. Удар був настільки сильним, що жінка впала на землю. Після цього нападники втекли із закладу.

Судячи із відео, всього в компанії було четверо осіб – дівчина і троє хлопців. Коли на місце приїхали патрульні і почали відбирати у постраждалих покази, один із нападників знову з'явився біля закладу. Після того, як на нього вказали постраждалі, патрульні затримали чоловіка. Втім, судячи із офіційної інформації правоохоронців, він не є обвинуваченим у побитті.

Сам 59-річний постраждалий розповів поліції, що бійка почалася після того, як він попросив компанію не матюкатися і поводитися спокійно.

Обережно на відео присутні сцени насилля

Зняте очевидцями відео опублікував Ігор Зінкевич

У прес-службі Нацполіції Львівщини ZAXID.NET повідомили, що наразі отримали заяви від двох постраждалих у цій бійці – 59-річного мешканця Пустомитівського району та 40-річного львів'янина.

«До поліції надійшли дві заяви від чоловіків про те, що вони отримали тілесні ушкодження від невідомої особи. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.125 ККУ (умисні легкі тілесні ушкодження). Правоохоронці проводять перевірку і встановлюють причетних до цього інциденту осіб», – повідомила речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська.

Зазначимо, другим постраждалим, 40-річним львів'янином, є один із очевидців, який заступився за побиту жінку.

EXMO affiliate program