Біля Ради почалися зіткнення мітингувальників із поліцією (відео)

20 сентября 2018 г. в 15:28

Під стінами Верховної Ради почалися сутички протестувальників із правоохоронцями.

Зазначається, що протестувальники перебралися через огорожу і мали намір взяти Раду штурмом, через що виник конфлікт із поліцією. Наразі відомо про одного постраждалого правоохоронця, він отримав травму ноги. Імовірно, до лав поліцейських кидали петарди.

Правоохоронці поки не повідомляють про затриманих. Як відомо, під будівлею парламенту проходить одночасно кілька мітингів. Зокрема, представники "Нацкорпуса" протестують проти видачі владою України добровольців країні-агресору. Повідомляється про 400 учасників різних партій під стінами Ради.

Нагадаємо, 17 вересня активісти "Національного корпусу" і С14, а також інших націоналістичних організацій, провели акцію протесту під будівлею ГПУ через екстрадицію в РФ Тимура Тумгоева, якого активісти називали добровольцем ЗСУ. Під час протестів відбулися зіткнення, постраждали 7 поліцейських і кілька протестувальників.

Також на своїй сторінці у Фейсбук журналістка Ганна Стешенко повідомляє про те, що "вихід з Ради...тільки під землею. Нацкорпус Шквара на площі Конституції. Всі входи - закриті.

112

EXMO affiliate program