Білоруський протестувальник розповів, як таксист врятував його від силовиків: відео

25 сентября 2020 г. в 14:38

Увечері 23 вересня в мережу потрапило відео, зняте очевидцем на одній із вулиць Мінська, на якому таксист відвіз протестувальника, який тікав від силовиків.

Ролик активно обговорюють користувачі, мовляв, події на ньому розвивалися як у справжньому кіно.

18-річний пасажир таксі розповів про те, що сталося, і зізнався, що дійсно протестував проти правління Олександра Лукашенка в районі станції метро Пушкінська.

За словами хлопця, йому вдалося вирватися з рук силовиків, коли його разом з іншими демонстрантами намагалися затримати в одному з під’їздів.

– Це були секунди: біжу – ззаду силовик, попереду, на газоні, – ще один. Я в сторону, до дороги. Чую, мені хтось кричить: “Давай, до мене застрибуй!”. Це і був той самий таксист, – розповів протестувальник.

Силовики намагалися дістатися до водія через відкрите вікно і вдарили в автомобіль кийком. Після цього таксист заїхав на бордюр і поїхав узбіччям, передав ситуацію очевидець.

– Побачили, що в машині пошкоджений бампер, розбите бокове скло. Грошей від мене водій не взяв ні за поїздку, ні за шкоду, – каже хлопець. – Я дуже вдячний таксисту, тому що якби не він, то невідомо, де б я нині був, – розповів демонстрант і додав, що шукає “рятівника”, щоби відшкодувати йому збитки.

fakty.com.ua

EXMO affiliate program