Бив по голові та тягав за волосся: під Києвом дитячий тренер жорстоко побив жінку

7 августа 2018 г. в 23:37

В с. Петропавлівська Борщагівка, що на Київщині, двоє осіб побили перехожу за прохання не смітити на вулиці. У потерпілої діагностували струс мозку, гематоми, тріщину в щелепі і важкі травми носа.

За словами очевидців, жінка зробила зауваження двом молодикам за те, що вони викинули пляшку повз урну. У відповідь на це вони підбігли до неї і почали наносити удари в обличчя, поки вона не втратила свідомість, повідомили в групі "Київ Оперативний" в Facebook.

Нападниками виявилися двоє братів. Один з них, за словами свідків, є дитячим тренером з тхеквондо.

Про інцидент на своїй сторінці в Facebook також розповів син постраждалої, Діонісій Костенко. Він уточнив, що напад стався близько 11:30 6 серпня.

"Били кулаками по голові, рвали волосся, били головою об асфальт. Після цього вони втекли. Мені вдалося їх наздогнати і затримати до приїзду поліції, але під час затримання у них різко погіршився стан здоров'я. Доводили поліції, що це не вони напали, а на них", - розповів Костенко.

Однак медики швидкої допомоги, викликані на їхню вимогу, не виявили у чоловіків травм, після чого їх забрав наряд поліції. За словами сина потерпілої, правоохоронці відпустили їх через відсутність складу злочину.

У коментарях до посту користувачі розділилися на два табори: тих, хто підтримав сім'ю постраждалої, і тих, хто поставився до розказаної історії скептично.

"Таких тренерів треба до стінки ставити відразу, вони ростять потенційно небезпечних злочинців з підлітків", - написав один із коментаторів.

"Відстояв своє право смітити на вулиці у жінки. Мужик! Насправді, напевно, він думає, якщо спортсмен, то йому все можна, але ні", - висловився Костянтин Загарійчук.

"Не розумію, чому він в машині швидкої, а не поліції, чому вид постраждалої такий, як ніби вона вмивалася кров'ю і при цьому на майці немає жодної краплі? Де власне пляшка і куди її можна було викинути?" - написав Володимир Бобир.

Обозреватель

EXMO affiliate program