“Блискавична наступальна операція”: бійці ЗСУ вибили російських окупантів з населеного пункту Донбасу (Відео)

1 ноября 2022 г. в 09:30

В ході контрнаступу на Донбасі українські військові провели стрімку спецоперацію, в ході якої звільнили від ворога населений пункт Луганщини.

Про це повідомляє ГУР Міноборони України, публікуючи оперативне відео.

Ідеться про звільнення від російських військ села Невське Сватівського району Луганської області.

"Група "Кедр" Головного Управління розвідки Міністерства оборони України 23 жовтня за участі 5 роти 66 бригади Збройних сил України звільнила селище Невське Луганської області. В ході блискавичної наступальної операції українські оборонці розбили переважаючі сили окупантів. Знищено 34 ворожих стрільця та 3 кулеметні розрахунки. Вцілілі рашисти покинули бронетехніку та відступили з селища", - йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України.

У ГУР додали, що в ході спецоперації українські бійці взяли трофеї - військову техніку армії РФ, яку при втечі покинули окупанти.

"Розвідники взяли у полон трьох російських "контрактників", військовий КамАЗ з боєкомплектом та дві бойові машини піхоти", - уточнили в ГУР Міноборони України.

Нагадаємо, ввечері 24 жовтня Генштаб ЗСУ повідомляв, що 3бройні сили України на межі Донецької і Луганської областей звільнили від російських окупантів чотири населені пункти, в тому числі - Невське.

“Наші війська витіснили ворога з населених пунктів Кармазинівка, М’ясожарівка і Невське Луганської області та Новосадове на Донеччині”, – заявляв Генштаб ЗСУ.

Більше подробиць - у відео ГУР Міноборони України.

7days-ua.com

EXMO affiliate program