Бої без правил під нічним клубом: вбивці чоловіка дали 5 років умовно (відео)

18 февраля 2021 г. в 23:22

У Черкасах біля розважального закладу почубилися двоє відвідувачів. Один дужий молодик завдав кілька ударів у голову супернику, той нерухомо впав на асфальт.

За кілька годин Сергій Бондаренко помер у лікарні через складну травму голови. Його кривдника Іллю Новікова знайшли та засудили.

Але він не погодився з тим, що саме його кулак винен у смерті жертви. Після років розбірок, кількох судових інстанцій йому все ж вдалось довести свою невинуватість і вийти на свободу.

Адвокатка довела, що це було вбивство з необережності. Суд замість 8 років тюрми призначив Іллі Новікову 5 років умовно.

Батьки загиблого спочатку наважились на надскладний для себе крок: аби винний у смерті їх сина довічно став для них так би мовити опікуном. Вони підписали офіційне примирення та угоду: Ілля зобов’язався пожиттєво допомагати подружжю, що б це не було - лікування чи навіть ремонт, витрати на поховання, допомога по домашньому господарству, купівля продуктів харчування та худоби для ведення господарства.

У родичів загиблого новий вирок викликав розпач. Мати Сергія ймовірно відмовиться від будь-якої допомоги від Іллі Новікова.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program