Бойовик ОРДО "настукав" на свого командира росіянина (Відео)

18 января 2020 г. в 19:21

Бойовик "ДНР" відверто розповів, як його командир, громадянин Росії, обкрадав Донбас і своїх підлеглих

Опубліковано відеозвернення бойовика "ДНР" Геннадія Яценко, скаржиться на російського командира, як передає Depo.Донбас, про це в Twitter написав блогер Vitauskas.

Терорист визнав, що в мародерстві командиру Петру Ручьйову з російського Магнітогорська допомагало керівництво "республіки". Виявилося, що приїхав він в ОРДЛО не для "захисту населення" від міфічних "фашистів", а для особистого збагачення.

"Зайняв особняк в елітному районі Донецька громадянки Клименко Ірини Леонідівни. Незаконно! Цей особняк йому потім глава "ДНР ", за словами, нібито подарував на весілля. Я не зрозумію, як можна подарувати на весілля чуже майно? Це чуже майно! Пересувається даний громадянин на машині марки "Ніссан" громадянина міста Шахтарська Віктора Руденко. Люди скаржилися! Але десь на когось чинився тиск. Толку ніякого немає. "Прокуратура" та "суди" Донецька працюють на цю людину ", - обурювався терорист.

Він уточнив, що його командир служив у ЗС Росії, але був вигнаний за вчинення якогось злочину. За словами Яценка, поїздкою на Донбас його командир мав намір "відновитися". Тобто, він підтвердив чутки, що РФ відправляла на Донбас криміналітет, обіцяючи за це погашення судимості.

Яценко уточнив, що крав і мародерствував росіянин Ручьйов не тільки у цивільних, а й у своїх же підлеглих.

"Я потрапив до нього служити. Спочатку було нічого. Але потім, мабуть, гроші затьмарили йому очі. Він став штрафувати" військовослужбовців "в свою користь: гроші, гроші, гроші ... Даний громадянин заволодів грошовим утриманням моїм особисто на суму 145 тисяч рублів" , - поскаржився терорист.

EXMO affiliate program