Бойовики кинули зброю і тікали: бійці ЗСУ знищили позицію окупантів на Донбасі (Відео)

27 апреля 2021 г. в 11:20

Українські військові у відповідь на ворожі обстріли на передовій Донбасу без порушення Мінських угод знищили позиції російських окупантів.

Як на своєму офіційному YouTube-каналі бойова розвідгрупа “К-2” 54-ї бригади ЗСУ, відбулося це до оголошення режиму тиші на Донбасі з 27 липня 2020 року. Відео вперше опубліковане зараз.

За даними бійців 54-ї Окремої механізованої бригади ЗСУ, удар у відповідь після докладної розвідки українські військові завдали у момент, коли бойовики банди “Восток” черговий раз відкрили вогонь по позиціях ЗСУ на Донецькому фронті.

«Найманцям не сиділося мирно кожного дня та й ввечері чи вночі вони вели обстріли наших позицій з різного озброєння. Тож розвідники взялися до справи. Провели комплекс розвідки різноманітними засобами, і в один із сонячних ранків, коли сепаратисти та їхні куратори з Росії почали черговий обстріл наших позицій, нанесли вогневий удар у відповідь із незабороненого виду озброєння», — написали в анотації до відео бійці ЗСУ.

За даними українських військових, внаслідок влучного удару у відповідь були повністю знищені спостережний пункт і бліндаж ворога, а також кілька російських окупантів. На відео видно, як бойовики тікають своїми окопами.

«Комусь вдалося втекти, залишивши зброю та своїх товаришів (ну, як товаришів — у наркоманів є тільки приятелі)», — констатували поразку бойовиків «ДНР» бійці ЗСУ.

Як повідомляла ІА «7 Днів-Україна», раніше бійці розвігрупи «К-2» 54-ї бригади ЗСУ вперше оприлюднили відео знищення опорного пункту бойовиків «ДНР», з яких російські найманці обстрілювали позиції ЗСУ на Донецькому фронті.

newsyou.info

EXMO affiliate program