Бойовики не дозволяють ремонтувати міст у Станиці Луганській (відео)

26 июля 2019 г. в 13:14

Окупанти не пустили проектантів оглянути зруйнований міст на Донбасі.

Як повідомляє НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на сторінку Станично-Луганської районної держадміністрації у Facebook, сепаратисти заважають ремонтникам виконувати роботи з ремонту обрушеного мосту.

Голова Станично-Луганської районної держадміністрації Юрій Золкін заявив, що сепаратисти продовжують блокувати ремонт моста в Станиці Луганській.

“Прибули проєктанти, прибули фахівці, які мали оцінити ситуацію по зруйнованому мосту, щоб виготовити відповідний проєкт. Як тільки проєктанти спустилися до провалля, вони були попереджені про те, що це буде сприйнято як акт агресії, і людина у військовій формі, яка знаходилася на протилежному боці, заборонила далі пересуватися”, – повідомив Золкін.

За його словами, знову сепаратисти показали, що вони не бажають створювати відповідні умови для ремонту моста.

Як повідомлялося, президент Володимир Зеленський заявив про готовність дати сепаратистам вісім днів, щоб розпочати будувати міст у Станиці Луганській – і вже через місяць він повинен бути готовий. В іншому випадку Україна готова сама почати будувати міст, але незаконні збройні формування повинні розібрати свої укріплення.

Сепаратисти, у свою чергу, заявили, що вважатимуть за акт агресії ремонт моста в Станиці Луганській українською стороною.

EXMO affiliate program