“Боюсь за своє життя, за свою маму”: 24-річний ветеран АТО, який ножем убив нападника, розповів про трагічні події (Відео)

7 мая 2021 г. в 07:40

Як зазначив Андрій Пекельний мешканець Тернопільщини який смертельно поранив одного із шістьох нападників він переживає за своє життя і життя матері.

На Великдень (2 травня) 24-річний Андрій Пекельний, мешканець Тернопільщини, смертельно поранив ровесника, котрий був серед шістьох нападників, що вдерлися на подвір’я Андрія із агресивними намірами.

«Їх було багато, тому я боюсь за своє життя, за свою маму…Один наніс удар, я впав... Потім вони мене хотіли добивати, я просто встиг ще взяти ніж, і один накинувся на мене…», - розповів хлопець.

Наразі, як передає Радіо Свобода, адвокат АТОвця подав апеляційну скаргу на обраний йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Поліція відкрила кримінальне провадження. Підозрюваному загрожує два роки ув'язнення. Утім на його захист стало усе село, правозахисники та активісти.

Також детально про всі події смертельного інциденту розповів і побратим 24-річного ветерана АТО, котрий захищав від 6-ти нападників свою матір і свій дім.

7days-ua.com

EXMO affiliate program