"Буданов помер внаслідок обстрілу": у Зеленського відповіли на фейк роспропаганди (відео)

9 июня 2023 г. в 23:00

Радник голови ОП Михайло Подоляк повідомив, що керівник ГУР МО щоденно спілкується з президентом та регулярно відвідує Ставки. Заяви країни-агресорки посадовець порадив сприймати з іронією.

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов живий та ефективний на своїй посаді. Так радник очільника Офісу Президента України Михайло Подоляк прокоментував повідомлення ворожої пропаганди про нібито смерть посадовця, як відомо з інтерв’ю журналістам "24 каналу" від 8 червня.

"Не "їжте" інформацію з Росії. З Будановим все так само як і з Залужним — все в нормі. Люди працюють, щоденно спілкуються у межах засідань з президентом. Через день беруть участь безпосередньо у Ставках. Пан Буданов вкрай ефективно особисто модерує ті чи інші операції, які сьогодні жахають Росію", — завірив Подоляк.

Радник підкреслив, що до заяв росіян варто ставитись "із саркастичною іронією". За його словами, ворог не може нічого зробити з ефективними українськими менеджерами та розповсюджує "дикі фейки", очікуючи якоїсь реакції.

"Не реагуємо, не завертаємо уваги. І взагалі треба вже забути, що вони мають якісь інсайди, тому подібне. Немає сьогодні інсайду в росіян", — заявив Подоляк.

focus.ua

EXMO affiliate program