«Буде мені урок»: у центрі Києва евакуювали автомобіль боксера Усика (Відео)

27 апреля 2021 г. в 13:50

Одіозний 34-річний український боксер Олександр Усик, який відомий своїми скандальними заявами про братство з росіянами та любов до РПЦ, у прямому ефірі в Instagram розповів, що його автомобіль було евакуйовано в центрі Києва через неправильне паркування.

"Дзвонять зі страхової і кажуть: "Ось спостерігаємо за вашим автомобілем, він кудись їде". Думаю, взагалі прикольно. Я пішов за своїм автомобілем. Повинен бути знак, що тут стоянка заборонена. Знака не було, автомобіль не заважав, стояв збоку, як і багато інших, але забрали мій

Може, інспектору не сподобався автомобіль цієї марки. Або особисто я йому не подобаюся, і він побачив, що я поставив, і таке упереджене ставлення. Це вже учетверте чи вп'яте. Серйозно. Ті машини, які реально заважають і стоять на бордюрах і пішохідних переходах, там усе нормально.

Буде мені урок, що більше там не треба ставити автомобіль, оскільки він може вiд'їхати. Але так не хотілося займатися такою дурістю і три години їздити забирати машину. Але знака ж не було ніякого, це найбільше зачіпає", - заявив Олександр.

Усик зізнався, що йому довелося сплатити одразу три рахунки: штраф за неправильну парковку, за евакуатор і за послуги зберігання автомобіля. Всього боксеру довелося сплатити близько півтори тисячі гривень.

ukrrain.com

EXMO affiliate program