"Буде ще важче": у ВООЗ спрогнозували значне зростання смертності від коронавірусу (відео)

14 сентября 2020 г. в 20:40

В Європі найближчим часом може суттєво зрости смертність від ускладнень, спричинених коронавірусною інфекцією COVID-19. Очікується зростання ВООЗ зафіксувала коронавірусний антирекорд: в яких країнах зареєстрували найбільший приріст ВООЗ зафіксувала коронавірусний антирекорд: в яких країнах зареєстрували найбільший прирістлетальних випадків у жовтні-листопаді.

Таку заяву зробив регіональний директор підрозділу Всесвітньої організації охорони здоров'я в Європі Ганс Клюге, пише AFP.

З його слів, наразі в Європі спостерігається сплеск кількості виявлених хворих на коронавірус. Поки смертність на відносно стабільній позначці.

"Це буде ще важче. У жовтні, листопаді ми побачимо зростання смертності", — сказав Клюге.

Водночас він наголосив, що поява вакцини проти COVID-19 не означатиме кінця пандемії. "Ми навіть не знаємо, чи допоможе вакцина всім групам населення", — висловився Клюге.

Зазначимо, що в Австрії та Чехії вже оголосили про початок У Чехії та Австрії заявили про початок другої хвилі коронавірусу У Чехії та Австрії заявили про початок другої хвилі коронавірусудругої хвилі коронавірусу. Висока захворюваність фіксується також у Франції та Великій Британії.

Нагадаємо, 13 вересня фармацевтична англо-шведська компанія AstraZeneca, яка спільно з Оксфордським університетом Фармкомпанія AstraZeneca відновила випробування вакцини від коронавірусу, які зупиняли через хворобу Фармкомпанія AstraZeneca відновила випробування вакцини від коронавірусу, які зупиняли через хворобурозробляє вакцину від коронавірусної інфекції COVID-19, відновила її випробування після припинення через раніше виявлену хворобу в одного з добровольців.

EXMO affiliate program