Через загибель учня на екскурсії вчитель у реанімації: нові обставини у справі (Відео)

4 июня 2021 г. в 10:30

Через загибель у водоспаді 6-класника під час екскурсії 2 червня до реанімації після стресу потрапила класний керівник загиблого школяра, госпіталізований з переохолодженням і вчитель, який рятував учня в потоці.

Як повідомляє ГУ Нацполіції у Львівській області, за фактом загибелі дитини відкрите кримінальне провадження. Поліція вже допитала директора заповідника “Сколівські бескиди”, у водоспаді якого загинув 12-річний школяр.

"За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.137 (Неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей, що спричинило смерть неповнолітнього). Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого", - повідомила поліція Львівщини.

Після загибелі учня 2 червня шкільні екскурсії на водоспад Кам'янка тривали.

"Дитина послизнулась на вологому камені і опинилась під водою по центру потоку. Його кинулись рятувати. Різні способи пробували, але нічого не виходило. Рятувальники прибули за 10 хвилин, дістали хлопця, але медики швидкої констатували смерть", - кажуть очевидці трагедії.

Тепер влада Львівщини обмежила шкільні екскурсії до водоспаду.

Більше про нові обставини у справі загибелі шестикласника під час шкільної екскурсії - у сюжеті ТСН.

EXMO affiliate program