Чергова трагедія: юні закохані загинули від чадного газу у Львові (відео)

22 января 2021 г. в 15:04

У четвер, 21 січня, близько 09:46. у Львові в квартирі на вул. Городоцькій, 110 знайшли мертвими хлопця та дівчину. Ймовірною причиною смерті називають отруєння газом. Тим часом в квартирі, де загинули 19-річна дівчина і 22-річний хлопець, ночувала ще одна пара, вона не постраждала. Про це повідомив місцевий сайт ZAXID.NET.

Зазначається, що двоє хлопців віком 18 і 22 роки, які працюють недалеко від Привокзального ринку, винайняли квартиру на добу в триповерховому будинку. Маклер, який їх заселив, увімкнув конвертери, в кожній кімнаті окремий. Хлопці запросили в гості двох дівчат. В одній кімнаті ночувала одна пара, в іншій – друга. Вранці 18-річний хлопець прокинувся і виявив в сусідній кімнаті тіло свого товариша і його 19-річної подруги.

Будинок, в якому загинули хлопець з дівчиною, збудований ще на початку XX століття. Він списаний з балансу міста, є на управлінні ЛКП. Раніше там було пічне опалення, зараз газове.

"Газовики приїхали, перевірили. Тяга була всюди, канали чисті. У кімнаті є самовільне перепланування: на місці конвектора колись були двері. Можливо, патрубок конвектора нещільно прилягав", – розповіла голова Залізничної районної адміністрації Ірина Джурик.

На місці зараз працюють слідчі, а фахівці демонтують конвектор, щоб перевірити його справність.

Нагадаємо, два роки тому за схожих обставин в орендованій квартирі на вул. Дорошенка загинула пара київських туристів. Після того випадку міськрада заявила про наміри встановити у всіх міських будинках сигналізатори чадного газу.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program