Чиновник з міста Соледар, який знявся у російському пропагандистському відео, «засвітився» ще у 2014 році у прихильності до РФ

29 января 2023 г. в 12:00

Чиновник з повністю знищеного Соледара, який перейшов на бік ворога та знявся у пропагандистському відео мав проросійські погляди. Він їх особливо не афішував увесь час, починаючи з 2014 року.

Про це нам повідомили мешканці Соледара, які вже давно евакуювалися з міста.

Відео, де чиновник Соледарської міської ради Олег Кудрявцев, виклали місцеві мешканці. У цьому відео Кудрявцев, який працював до повномасштабного вторгнення у відділі інформаційного та комп’ютерного забезпечення, займається дискредитацією ЗСУ та вихваляє найманців з ПВК «Вагнер».

У 2014 році Олег Кудрявцев брав активну участь у сепаратистських заходах навесні 2014 року, підтримував так звану «руську весну». У СБУ до нього виникли питання, але як у більшості випадків на Донеччині та Луганщині, йому нічого не було пред’явлено.

Під час війни Кудрявцев займався волонтерською діяльністю, їздив у мілітарній формі та бронежилеті. А потім з’явився у пропагандистському відео. Коли саме він встиг перейти на бік ворога достеменно невідомо, але в нього було досить багато шансів перебратися на територію, контрольовану Силами оборони України.

Історія з Кудрявцевим не є якимось там виключенням. Таким же чином поводився мер Святогірська Володимир Бандура, який перейшов на бік окупантів за декілька днів до окупації міста. І потім брав участь у створенні пропагандистських відео. Така ж історія була з прокурором Старобільської окружної прокуратури Володимиром Кононовим, який знімався у пропагандистських роликах.

donpatriot.news

EXMO affiliate program