Чоловіка, який влаштував стрілянину по комунальниках у столиці, затримали (фото)

22 апреля 2021 г. в 01:00

У столиці затримали чоловіка, який відкрив стрілянину через конфлікт на дорозі та поранив представника комунального підприємства. Про це повідомляє Патрульна поліція міста.

Сьогодні, 21 квітня, на лінію 102 надійшов виклик, що невідомий після конфлікту на дорозі вистрілив працівника дорожньої служби та поранив його. Після чого стрілок поїхав з місця на автомобілі Renault. Подія сталася на Залізничному шосе, де наразі проходить ремонт доріг.

Потерпілого ушпиталили. У місті ввели план Сирена. Патрульні оперативно розшукали Renault на одній з вулиць Печерського району, але він був порожній. Інспектори швидко опитали перехожих та з'ясували, що водій, ймовірно пересів до автомобіля Volkswagen як пасажир.

Завдяки пильності інспекторів, які спостерігають за безпекою через камери відеоспостереження, патрульні дізналися напрямок руху Volkswagen. Транспортний засіб зупинили на проспекті Валерія Лобановського. Патрульні затримали пасажира, який підпадав під опис. З собою чоловік мав предмет, схожий на пістолет, своєї участі у події не заперечував.

Наразі патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу Печерського району.

EXMO affiliate program