ДБР встановило окупанта, котрий зґвалтував українку

25 сентября 2022 г. в 08:30

Державне бюро розслідувань підозрює російського військовослужбовця Магомедмирза Сулейманова у жорстокому поводженні з цивільним населенням та інших порушеннях законів та звичаїв війни. Про цей йдеться у тексті підозри на сайті Офісу генпрокурора.

Сулейманов є командиром бойової машини 9-ї роти 37-й гв. мотострілецькій бригаді, 36 загальновійськової армії Східного військового округу ЗС рф.

Чоловік 1991 року народження, проживає у селі Кяхта, Бурятія, де базується його військова частина. При цьому сам є уродженцем міста Махакчала, Республіки Дагестан.

Сулейманов 24 лютого з іншими військовими своєї бригади ввійшов на територію України, перетнувши кордон з боку Білорусі.

Не пізніше 7 березня солдати прибули в смт Макарів Київської області і проникли у приватне домоволодіння. Сулейманов продемонстрував 50-річній господині автомат, пригрозив насильством і змусив іти з собою. Він відвів жінку у сусідній будинок і там, погрожуючи зброєю, змусив роздягатися і проти волі потерпілої вступив у нею у статевий акт, тобто зґвалтував. Сексуальне насильство тривало 10-15 хвилин і припинилося із появою інших російських військовослужбовців.

368.media

EXMO affiliate program