Депутат Держдуми Росії прирік до розстрілу ватажка "ДНР"

12 ноября 2017 г. в 02:12

У цій історії прекрасно геть усе. Українці, які за три роки виживання (по-іншому не назвеш) у "ДНР" настільки повірили у існування недореспублік, сьогодні відчули справжній шок.

Трапилося це у Докучаєвську – маленькому місті, де кадрові росіяни майже не бурогозили, оскільки віджимати їм не було чого. Місцева ж бидлота, яка пішла до бойовиків, вже давно розстріляна та забута, а завдяки телевізору жителі населеного пункту бачать у "зелених чоловічках" спасителів та захисників. Прощають їм зґвалтування, п’яну стрілянину та нечисленні пограбування, якщо не списують ці злочини на всім відомих "українських диверсантів".

Читайте також: Чому бойовики "ЛНР" кажуть про повернення до України?

Наш головний герой Олександр Качанов був ідейним "денеерівцем" із самого початку бунту алкашів та наркоманів проти України. Завдяки своїм старанням перед окупантами та запопадливості перед Захарченком, у січні 2016-го його призначили "народним мером" міста. Пилив "бюджети", розкрадав гуманітарку та листав гроші своєму ватажкові. Але щось пішло не так...

Десь шість місяців тому Качанов, як то кажуть, прийшов до успіху. Його долучили до перемовин із російським депутатом Держдуми Андрієм Козенко, який представляє "Єдину Росію" ("громадянська війна" у дії). Під час прийняття якихось там рішень та масштабних пиячок російський депутат пообіцяв своєму новому другові надати підтримку на майбутніх виборах у "ДНР". Якщо той, звісно, буде рости за впливом.

"Народний мер" вдруге за своє життя повірив росіянину, але якщо за участь у "ДНР" його можуть лише посадити, то за цю помилку, швидше за все, розстріляють. "Свої" ж.

Згідно із джерелами, "міський голова" нещодавно подзвонив Козенко, і той без вагань пообіцяв йому допомогти із гуманітаркою для місцевих жителів. Такий собі піар – загубити людські долі, а потім роздати їм трохи гречки, щоб ті були раді.

Що повинен робити справжній йолоп-"новорос", коли йому треба рознести добру вість по людях? Правильно, розміщувати оголошення. За кілька діб у всьому місті з’явилися тисячі листівок, де сказано, що у приміщенні... громадського руху "Донецька республіка" видаватимуть гуманітарку.

Саме так. Піаритись "мер" вирішив, використовуючи віджате для організації Захарченка приміщенні.

І це взагалі півбіди. Ну забув Сашко "Качан" про правила розкрадання всього, що прибуває з Росії. Спроби діяти за спиною у царька Захарченка, особливо якщо мова йде про зв’язок із РФ, караються смертю. Але тепле місце ватажка "республіки" варте ризику для життя.

Що робити? Місто обклеєне листівками, люди чекають на манну небесну, Захарченко скоро дізнається про махінацію, а росіяни знову "покинули". Треба було хоча б із місцевим населенням повирішувати, бо ж ті, як він каже, "пси голодні" можуть і не подивитися на озброєну охорону.

Щоб все було немов за підтримки РФ, домовився він із своїм колегою з Дебальцевого Афендиктовим, що той виділить кілька ящиків "справжньої" російської гуманітарки. Але ж коли всього лише три ящика консервів розвантажували бойовики в Іловайську (відправляли вантажі залізницею разом із боєприпасами), російські військові вирішили ними поласувати. Як результат – майже 30 чоловік у лікарнях із ботулізмом. Гуманітарка-то путінська отруєна.

Все, фініта ля комедія.

Сотні людей зранку чекали на безоплатні продукти від Росії та місцевої "влади". А зустріли їх озброєні бойовики, які розігнали всіх геть та сказали, що ніякої обіцяної халяви не буде. За нею можна їхати до України, а "тут вам "ДНР".

Сам Захарченко, звісно, про акцію дізнався та спочатку пообіцяв "мера" розстріляти, а сьогодні прилюдно передав йому полум'яний привіт та нагадав, що існує якась "закрита служба", яка скоро до нього приїде.

Если вы думаете, что все контролируют только "официальные органы" – "МГБ", "МВД" и так далее. Нет. Я еще полтора года назад создал специальную службу, лично подчиняющуюся мне. Она закрытого типа, и мало кто об этом знает. Но я буду проверять, начиная от рынков до администраций. Неприкасаемых у нас нет, – заявив Захарченко.

То ж, незабаром Захарченко розбереться із своїм бунтівником-невдахою, а жителям Докучаєвська потрібно змирится з тим, що Росія завжди кидає. Навіть своїх.

...А іноді й підриває! Чого лише вартує вибух житлового будинку в Іжевську на самісінькому початку передвиборчої кампанії. Причому, всього за чотири дні до трагедії у тому ж російському місті з будинку евакуювали людей через вибуховий пристрій...

Така вона Росія. Підриває, отруює. Владі начхати, кого та скільки вбивати. Путін робить все для рейтингу і наживи. Війна на Донбасі – продовження агресії після захоплення Криму. Півострів віджали лише для рейтингу. У потрібний момент Путін та його оточення знищить всіх, лише б зберегти свої мільярди та жити як царі. І ніякі Захарченки та Качанови не можуть розраховувати на будь-яке прикриття зі сторони Росії.

Канал 24

EXMO affiliate program