Десять замахів на моє життя не є великою цифрою, Путіну гірше – Зеленський (Відео)

3 мая 2022 г. в 12:30

Поки людина має сім'ю, нічого страшного з нею не сталося. Про це заявив український лідер і додав, що у президента РФ набагато більше проблем.

Президент України Володимир Зеленський упевнений, що десять замахів на нього - це не так багато, а російський лідер Володимир Путін має зараз важливіші проблеми. Про це він заявив в інтерв'ю проекту 60 Мinútes австралійському телеканалу Nine Network.

"Це не так багато, десять - це всього десять людей хочуть цього, це не так страшно. Я думаю, що у президента Російської Федерації набагато більше проблем, судячи зі ставлення усього світу до їхньої політики... Я думаю, що пережили і переживаємо всі ми, коли люди сидять у підвалах, їх мучать, у колодязях знаходили українців - я думаю, у мене більш-менш ситуація не така страшна. Мені страшно за наших людей, особливо за сім'ї, які втратили близьких", - наголосив глава держави.

Також він висловився про свою популярність у світі. "Популярність, яка в мене є, – вона точно мене не надихає, бо я знаю, яка ціна у цієї популярності, а ціна – війна", – зазначив Зеленський. За словами президента, він не очікував такого результату. "Я думаю, що на моєму місці будь-який президент, якого обрав би народ України, повинен бути саме таким, бути з народом", - зазначив український лідер. Він також заявив, що Україна обов'язково переможе і згодом стануть відомими всі деталі війни.

aspi.com.ua

EXMO affiliate program