Деталі фатальної ДТП за участі рейсового мікроавтобусу (ВІДЕО)

30 сентября 2020 г. в 20:40

Автотроща трапилась поблизу села Користь, Корецького району. Водій вантажівки вирішив перечекати погану погоду та зупинився на узбіччі увімкнувши аварійку. В цей час у бік Рівного рухався рейсовий мікроавтобус, який і протаранив фуру.

Зіткнення відбулося правою стороною транспортного засобу, і після зіткнення машину віднесло ще на 50 метрів. І ці всі обставини в комплексі може свідчити про перевищення швидкості і т.д.

В маршрутці було троє пасажирів та водій. 60-річний чоловік, який сидів з правого боку – загинув на місці автопригоди. Інших – ушпиталили. Единий хто не постраждав в ДТП – це водій вантажівки.

Всі в задовільному стані, надана необхідна медична допомога, двоє госпілталізовані в травматологічне відділення. І одна хвора в неврологічне відділення. Стан хворих задовільний, життю нічого не загрожує. Вирішується питання про подальше лікування за місцем проживання.

Рейсовий мікроавтоус належить відомому у Рівному перевізнику. За словами Олександра Панасюка, слідчі проведуть ряд перевірок на підприємстві.

ОЛЕКСАНДР ПАНАСЮК ЗАСТРУПНИК НАЧАЛЬНИКА ГУНП НА РІВНЕНЩИНІ

Буде проведено весь комплекс слідчих дій в тому числі і перевірок: і по водію і по всіх інших моментах, належної документації. Дотримання маршруту та всіх інших які передбачені рейсовим автобусом.

У разі доведення вини 45-річному водію загрожує до 8 років позбавлення волі. Після лікарні чоловіка відразу очікує перше судове засідання, на якому йому будуть обирати запобіжний захід.

itvmg.com

EXMO affiliate program