Дев’ять пострілів в одну ціль: артилерист ЗСУ розповів про власний рекорд. Відео

11 сентября 2023 г. в 11:07

Героїчним воїнам Сил оборони України на фронті доводиться працювати вдень та вночі, щоб знищувати російських окупантів та виганяти їх із української землі. Один із захисників України розповів про власний рекорд – дев'ять пострілів в одну ціль.

Артилерист Олександр служить у 95 окремій десантно-штурмовій бригаді Збройних Сил України. Відео з успішною роботою військових у неділю, 10 вересня, опублікували на офіційній Facebook-сторінці Генерального штабу ЗСУ.

Воїн, який є навідником гаубиці L119, сказав, що робота Сил оборони на фронті безперервна. Воїнам вдається зламати плани армії Росії на одному з найгарячіших напрямків на передовій.

"Працюємо вдень і вночі. Щойно порушили плани ворожої піхоти, яка намагалася атакувати наші позиції", – зазначив артилерист.

Він також розповів, що їхній розрахунок успішно виконує вогневі завдання на фронті 24/7.

"Працюємо вдень і вночі! Щойно відбили наступ піхоти противника, яка намагалася атакувати наші позиції. Загалом працюємо по ворожій піхоті, бліндажах і укріпрайонах. А днями мені вдалося встановити особистий рекорд – дев'ять пострілів в одну ціль!" – наголосив Олександр.

obozrevatel.com

EXMO affiliate program