Діти тікали від матері з рушницею: Нацполіція розкрила деталі розстрілу сім’ї на Львівщині (відео)

1 октября 2020 г. в 08:40

У селі Велика Волосянка у Львівській області знайшли тіла двох застрелених дівчаток 6 та 9 років. Їхня матір лежала поруч також зі смертельним вогнепальним пораненням.

Трагедія сталася на території комплексу відпочинку, йдеться в сюжеті ТСН.

Жінка з дітьми жила в тамтешній садибі. За версією поліції, саме вона застрелила доньок, а потім скоїла самогубство. Попередньо відомо, 38-річна жінка стріляла дітям у голову з мисливської рушниці, вони померли одразу. Сталося це близько опівночі.

За інформацією ТСН, діти ще не спали і намагалися втекти від матері. Після розстрілу дітей жінка вистрелила собі у голову. Постріли чули інші відпочивальники, вони і викликали поліцію.

Жінка, яка мешкала в цьому помешканні, здійснила вогнепальне поранення своїх доньок в ділянку голови, від завданих поранень вони померли на місці, після чого вчинила самогубство, вистрілила собі в голову, - каже начальник Старосамбірського відділення поліції Сергій Захарчик.

За даними поліції, цей комплекс відпочинку належить матері померлої жінки, тож разом з дітьми вона тут не відпочивала, а жила деякий час.

Поліція підозрює саме матір дітей у скоєному, бо усі постріли зробили з однієї мисливської рушниці, яка була поруч з жінкою. Чи зареєстрована рушниця і якщо так, то на кого - слідчі не розголошують.

Поки невідомі і мотиви злочину. Чи мала жінка психологічні проблеми і чи стояла десь на обліку, також не розголошують.

unian.ua

EXMO affiliate program