Дитина їла побілку зі стін: на Одещині жінка півтора місяця морила голодом трирічну доньку

3 марта 2021 г. в 03:01

На Одещині поліцейські оголосили підозру 36-річній жінці, яка півтора місяця морила голодом трирічну доньку.

Як повідомили в обласному управлінні Національної поліції, про неблагополучну сім'ю повідомили сусіди. Вони заявили, що жінка, яка проживала в квартирі разом з дитиною, перестала з’являтися на людях.

За даними слідства, матір-одиначка з Білгорода-Дністровського через відсутність продуктів харчування довела себе і свою маленьку донечку до виснаженого стану.

Вона тримала доньку під замком, аби голодне дитя ніхто не побачив і не відібрав. У поліції повідомили, що дитина з безвиході почала їсти побілку зі стін.

«Свій вчинок господиня пояснила тим, що, коли вдома закінчилися запаси продуктів, вона боялася виходити на вулицю, бо нібито переживала, аби в неї не відібрали дитину», — розповіли поліцейські.

У результаті дівчинку було негайно було госпіталізовано, а в подальшому вилучено з сім'ї.

Мешканку Білгорода-Дністровського підозрюють у злісному невиконанні обов’язків по догляду за маленькою донькою, у вчиненні щодо неї домашнього насильства та ненаданні допомоги дівчинці, коли та перебувала у небезпечному для життя стані (ст. 166, ч.2. ст. 136 та ст.126−1 Кримінального кодексу України).

Жінці загрожує позбавлення батьківських прав і до п’яти років ув’язнення.

nv.ua

EXMO affiliate program