Дитя загинуло в день народження: у ДТП на Рівненщині потрапила сім'я священника (ВІДЕО)

27 ноября 2020 г. в 19:40

У Рівненській області сталася ДТП за участю легковика та фури. В результаті загинула водійка та одна дитина, за життя ще двох дітей борються медики.

В Березному Рівненської області за життя двох братів 4 та 11 років борються медики. Хлопчики в тяжкому стані у реанімації після жахливої аварії, що сталася напередодні.

Їхня 30-річна матір та ще один брат загинули. У хлопчика саме був день народження. Йому виповнилося 7.

Родина священника - водійка з синами на легковику виїжджали з другорядної дороги на трасу. Головним шляхом їхала фура. Водій намагався уникнути зіткнення. Втім, таки протаранив автівку.

Легковик фактично розірвало навпіл і відкинуло на узбіччя. Матір із середнім сином загинули на місці. Старший та молодший - нині у лікарні без свідомості. Водій вантажівки фізично не постраждав.

"Біда сталася. Біда. Вона мала зупинитися і пропустити, а вона поїхала, могла перепутати газ з тормозом", - розповідає Іван - водій вантажівки.

Зараз двоє дітей перебувають у лікарні. Медики жодних прогнозів не дають.

"У вкрай важкому стані на даний час. Обоє без свідомості. Старша дитина готується до операції. Менший хлопчик у вкрай важкому стані. Поки не потребує оперативного втручання. Викликали лікарів, обласних спеціалістів", - говорить Ірина Пилипака, завідувачка реанімації Березнівської лікарні.

тсн

EXMO affiliate program