Дівчина вистрибнула з авто на швидкості більше "сотні". Відео

8 февраля 2018 г. в 21:09

20-річна дівчина посварилась у машині зі своїм хлопцем та у приступі злості вистрибнула з машини на повному ходу.

Не дочекавшись "зупинки на вимогу", роздратована дівчина на повному ходу вистрибнула з машини - показала характер бойфренду, з яким сварилася. Відеозапис події потрапив до YouTube

Відеозапис з юною “каскадеркою”, що вистрибнула з автомобіля на швидкості 100 км/ч було знато на відеореєстратор автомобіля, що їхав позаду. Інцидент трапився на трасі поблизу міста Тайнань, що на Тайвані.

На записі видно, як світлий хетчбек, що їхав у лівому ряду, раптово починає перестроюватись вправо. При цьому швидкість руху, здаеться, не знижується. Вже майже на узбіччі дверцята автомобіля відчиняються і з автівки випадає жінка.

За даними місцевих ЗМІ, незважаючи на те що пасажирка здійснила свою екстренну висадку на швидкості приблизно 100 км/год, вона отримала лише легкі травми у вигляді синців, ударів та подряпин.

Сама “героїня” пояснила свій шалений вчинок тим, що оскаженіла під час сварки зі своїм хлопцем і не хотіла проводити поряд з ним ні секунди більше. Поліція не порушувала справу за фактом цього ДТП, обмежившись попередженням молодій парі, наголосивши, що не варто спокушати долю подібними вчинками, а стосунки з'ясовувати краще не на дорозі.

zr.ru

EXMO affiliate program