"До контрнаступу готові": в окупантів на Запоріжжі виникли серйозні проблеми із вживанням алкоголю. Відео

19 мая 2023 г. в 12:00

Російські окупанти на Запорізькому напрямку, готуючись до контрнаступу ЗСУ, почали масово зловживати алкоголем. До "мобіків", які неконтрольовано "загуляли", застосовують виховний захід – їх закривають у клітці.

Про це повідомив Telegram-канал "Досье Шпиона", автор якого є співробітником однієї зі спецслужб. Він зауважив, що йдеться про 392-й мотострілецький полк ЗС РФ, який було сформовано з мобілізованих.

За даними автора каналу, раніше командир вказаного полку полковник Рудаком видав підопічним листівки, в яких розповів, наскільки страшний, небезпечний та розумний ворог, і що найстрашніше – потрапити в полон до ЗСУ, оскільки там на окупантів нібито чекають кастрація, відрізані частини тіла, зґвалтування, побиття камінням і, звичайно ж, свастика розжареним залізом.

Цікаво, що насамкінець полковник Рудаков вирішив уточнити, що "ми не орки, ми росіяни!".

"Хоча хтось його переконав у зворотному, і навіщо взагалі вставляти таку конструкцію в агітаційний лист, знову ж таки, незрозуміло", – зазначив автор каналу.

"Мабуть він (Рудаков. – Ред.) так налякав особовий склад зґвалтуванням і набиттям свастики розпеченим залізом, що підопічні полковника пішли в безпробудний запій (буквально)", – йдеться у дописі.

obozrevatel.com

EXMO affiliate program