До осені проситимуть про перемир’я. РФ почала видихатися, у танки садять смертників — військовий експерт (відео)

24 июня 2022 г. в 23:30

Військовий експерт Петро Черник в ефірі Радіо НВ спрогнозував, що до осені Росія проситиме про перемир’я і висловив думку, що країна-агресор вже почала видихатися.

«Вони видихаються у компоненті підготовлених військ та готової техніки до застосування. Буквально одна цифра: на 24 лютого у них до бою взагалі у всій російській армії було готово 3300 танків, півтори тисячі ми вже спалили», — сказав Черник.

Він додав, що на російських складах «ще є понад 13 тисяч різної техніки зі знаменитим ще з часів Другої світової війни Т-34».

«Чи можуть вони поставити її на колеса, доукомплектувати боєкомплектом і посадити туди трьох-чотирьох смертників? Можуть. Боєприпасів саме російська чи радянська імперія виготовила таку кількість, яку важко собі уявити. Тому в мене не дуже був оптимізм, що вони вже видихнулися. Частково — так, підготованого запасу немає», — уточнив військовий експерт.

Він додав, що Росія поки що не має можливості призвати 500−700 тисяч людей.

«Це досить непросто, бо справді у них щось починає клацати, починають розуміти, що вони тут фарш і м’ясо. Проте цю небезпеку не можна виключати», — сказав Черник.

Також він висловив переконання, що до осені «буде якесь перемир’я, причому зажадають його росіяни».

«Потім якась перерва, місяць-два-три, рік-п'ять і остаточна російсько-українська війна, яка має „умогилити“ московський імперіалізм. Інших сценаріїв не бачу», — підсумував експерт.

нв

EXMO affiliate program