“Доходить до рукопашної”, – українські оборонці Бахмута сказали, чому війська РФ наступають по трупах своїх убитих (Відео)

22 октября 2022 г. в 14:00

Спроби ворожих наступів на позиції ЗСУ під Бахмутом не припиняються попри великі втрати РФ, бо за російськими окупантами стоять “заградотряди” спецслужб Росії.

Про це українські оборонці Бахмута на передовій розповіли “5 каналу“.

“Ідуть лавинами в атаку постійно. Ми їх знищуємо. А вони далі лізуть тим же маршрутом на наші позиції. Доходить мало не до рукопашної”, – кажуть про війська РФ українські піхотинці під Бахмутом.

Попри шалені втрати російська піхота не припиняє таких атак, бо складається з бойовиків російської ПВК "Вагнера" та завербованих нею в'язнів російських тюрем. Позаду них - російські "заградотряди", що не дають їм відступати.

"Йдуть в атаку по трупах своїх загиблих", - кажуть бійці ЗСУ про дії російських окупантів.

Українські військові спростовують заяви кремлівських пропагандистів про начебто захоплення військами РФ частини Бахмута. Насправді ЗСУ не підпустили російських окупантів і до межі міста.

"Тримаємося. Не даємо ворогу пройти. В нас тут не так все просто, але ходимо в контратаки", - кажуть українські оборонці Бахмута.

EXMO affiliate program