Доїть корів та доглядає за розсадою: куди поділася Надія Савченко після великої політики (відео)

3 мая 2021 г. в 16:10

Колишня народна депутатка Надія Савченко, яка не раз потрапляла в скандали, спантеличила своїх підписників у соцмережах, чим нині займається.

"Люди часто запитують, що Надія Савченко робить зараз? Просто живу. Коли є час і можливість, допомагаю добрим людям", - написала Савченко.

У соцмережах вона розмістила цілу фотосесію в стилі агро. На світлинах Надія – в довгій сукні та хустці, доїть корову, годує теля, доглядає за розсадою, замітає мітлою.

Нагадаємо, Надія Савченко стала знаменитістю після російського полону, в якому вона перебувала майже два роки. Потрапила туди з Донбасу. Росія віддала її Україні 25 травня 2016-го. На той час вона вже півтора року була народною депутаткою - до Верховної Ради її першим номером провела "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

Тодішній президент Петро Порошенко надав Савченко звання Героя України. Згодом після повернення та скандальних заяв Савченко вигнали з партії. Навіть була заарештована у підозрі в підготовці терактів у Верховній Раді та держперевороту. Навесні 2019-го суд звільнив її з-під варти.

Савченко була телеведучою на "телеканалі Медведчука". Згодом заснувала громадсько-політичну платформу свого імені.

ukrrain.com

EXMO affiliate program