Дріб влучив в обличчя 8-річному хлопчику: у Тернополі отримала поранення ще одна дитина

24 января 2021 г. в 00:10

Внаслідок стрілянини, яка сталася 21 січня поблизу 27-ї школи у Тернополі, постраждало одразу дві дитини. З'ясувалося, що окрім 11-річного Максима, в якого стріляли, постраждав ще 8-річний хлопчик. Про це пише місцевий портал 20 хвилин.

У дитини виявили поранення від стрілянини, а сам хлопчик усіляко намагався приховати факт, що у нього стріляли.

Інформацію про те, що внаслідок стрілянини постраждали дві дитини, підтвердили журналістам у прес-службі місцевої Нацполіції.

"Справді, постраждало від одного вистрілу двоє дітей. Одна дробинка потрапила йому в обличчя. Одразу йому надали меддопомогу. Дробинку витягнули, і наскільки нам відомо, хлопчик вже вдома", - заявив очільник відділу комунікації ГУ НП області Сергій Крета.

Він також додав, що зброю, з якої відкривали вогонь по дітлахах, вже вилучили. Відкрито кримінальне провадження за статтею 296 ККУ (хуліганство).

Нагадаємо, що під час операції з ран 11-річної дитини медики вилучили понад 30 чужорідних тіл, схожих на дробини, які травмували і внутрішні органи. Хлопчика доставили в столичну лікарню "Охматдит", оскільки він потребує ще однієї операції.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program