Другий Афганістан: Арестович спрогнозував розвиток подій у разі наступу Росії на Україну (Відео)

6 января 2021 г. в 08:40

Олексія Арестович, радник голови Офісу Президента, прокоментував ймовірність масштабного вторгнення Росії в Україну. У такому разі росіян чекає "другий Афганістан".

Завдяки американським "Джавелінам" і новим вітчизняними розробкам Україна провчила б Росію при спробі вторгнення. Про це політик повідомив в інтерв'ю каналу Politeka. Відео розмови опублікували 5 січня на "Ютьюбі".

Він зазначив, що у разі початку прямої війни з Росією Україна перейде в наступ і покарає РФ. Арстович нагадав, що Україна вже не контролює певні території, тому не буде відсижуватися в обороні: "Ми б відлупцювали їх, та ще пішли б в контрнаступ".

Київ накопичив достатній військовий потенціал і має повний комплекс озброєнь. Арестович нагадав, що Україна значно модернізувала низку комплексів, тому вже має певний запас міцності й для наступальних дій. Фахівець нагадав, що Україна це єдина країна в світі, яка застосувала і застосовує весь комплекс озброєнь по Російської Федерації: "І, як бачите, від цього нічого страшного не сталося".

aspi.com.ua

EXMO affiliate program