Дружина Навального жорстко відповіла на ініціативу лікування від доктора з РФ (відео)

7 сентября 2020 г. в 11:00

Юлія Навального, дружина отруєного російського опозиціонера Олексія Навального , різко відповіла доктору Леоніду Рошалю, який запропонував російським і німецьким медикам створити спільну експертну групу для лікування складного пацієнта.

"Дорогий докторе, можливо, ви не читаєте новини, але генезис коми мого чоловіка відомий - це отруєння ФОС, і в Омську про це прекрасно знали", - написала Навального в Instagram .

Дружина опозиціонера нагадала, що існує колосальна різниця між російською і німецькою медициною.

"Коли хворий потрапляє в російську лікарню, раптом виявляється, що місцева адміністрація вважає його своєю власністю. Вони думають, що можуть розголошувати діагнози в ЗМІ, публікувати дані аналізів, смачно прицмокуючи і розбавляючи їх своїм вигадками. І одночасно з цим обманювати родичів, не пускати їх до хворого і вигадувати правила на власний розсуд, буквально перетворюючи лікарню в аналог російської в'язниці. У зв'язку з цим, докторе Рошаль, я хочу сказати: мій чоловік - не ваша власність. Ви не мали, не маєте і не будете мати ніякого відношення до його лікування", - пише дружина політика.

За словами Навального, діяльність Рошаля в останні роки не дозволяє довіряти йому лікування близької людини. Вона вважає, що для нього важливо не допомогти людині, а зібрати інформацію і вислужиться перед владою.

EXMO affiliate program