ДТП за участю автобуса і зерновоза: стало відомо про стан постраждалих, поліція розглядає три версії (відео)

28 июля 2021 г. в 15:30

У лікарні перебувають п’ятеро постраждалих пасажирів рейсового автобуса Кишинів-Київ, який зіткнувся з зерновозом в Одеській області.

Як говориться в сюжеті ТСН, одна постраждала жінка перебуває в реанімації на апараті ШВЛ без свідомості.

У неї розбиті кістки лицьового черепа і втиснутий перелом грудної кістки.

«Закінчили операцію, видалили всі кісткові уламки. Зараз вона на ШВЛ, триває інтенсивна терапія. Травми все забійні», — уточнив в.о. гендиректора Любашівської багатопрофільної лікарні Дмитро Фомін.

Удар припав з того боку, де сиділа жінка разом зі своїм чоловіком. Він загинув на місці.

Ще двоє постраждалих перебувають у стані середньої тяжкості. Дівчину з травмою шиї можуть вже сьогодні відпустити з лікарні на амбулаторне лікування. 14-річний хлопець з травмою ноги та забоєм грудини залишиться під наглядом медиків ще кілька днів.

У поліції розглядають три версії смертельної ДТП.

«Версії всі розглядаються: як і заснув, так і засвічення зустрічним транспортом, так і не впорався з керуванням автобуса. Будуть проведені всі експертизи», — зазначив тимчасово виконуючий обов’язки начальника відділу поліції № 1 Подільського районного управління ГУНП в Одеській області Сергій Тодоров.

Напередодні рейсовий автобус з пасажирами врізався в зерновоз МАН, який стояв на узбіччі дороги. Повідомлялося про шість постраждалих і одного загиблого.

EXMO affiliate program