Два братики померли через комунальників та лікарів швидкої (відео)

31 октября 2020 г. в 11:00

У Хмельницькому з різницею у 2 дні померли двоє братів 4 та 9 років. Повідомляє "Свідок".

Чоловік викликав газовиків, тому що запідозрив витік газу, але комунальники відмовились їхати одразу, та сказали, що прибудуть лише через два дні у понеділок. Через кілька годин голові родини, його дружині та синам стало погано, усіх нудило. Вони викликали швидку, але медики навіть не оглянули дітей, не зайшли у квартиру та спілкувалися с подружжям через поріг. Сказали, які ліки давати та колоти, та заспокоїли батьків, нібито раз дітей знудило, значить скоро стане краще. Після цього медики поїхали.

Але вже на ранок один хлопчик не дихав, а його мама і старший брат потрапили в реанімацію. Старший з братів помер через два дні в лікарні. Голова родини тепер намагається зрозуміти, хто винен у трагедії.

Через кричущий випадок професійної недбалості почалися перевірки, як в комунальників, так й в медиків. Газовики намагаються вину перекласти на постраждалу родину, нібито вони з порушенням встановили газове обладнання у квартирі. Однак остаточну відповідь, хто винен у трагедії, дасть відповідь поліція, оскільки вони відкрили кримінальне провадження.

EXMO affiliate program