Двох неповнолітніх дівчат, яких шукали у селі на Тернопільщині, знайшли мертвими

12 июня 2022 г. в 13:44

У селі Ліщанці Бучацької ТГ шукали двох неповнолітніх дівчат. Ймовірно, їх знесло в авто під час зливи. Про це пише “Файне місто” з посиланням на ГУ ДСНС України у Тернопільській області. Оновлена інформація – нижче у матеріалі.

Так, 11 червня близько 21.00 години у селі Ліщанці внаслідок сильної зливи потоком дощової води знесло з дороги легковий автомобіль, в якому ймовірно перебували троє людей.

Прибувши до місця події рятувальники виявили що автомобіль, перевернутий на дах, знаходиться у воді неподалік проїжджої частини дороги, людей в машині не було. Пошуки організували вздовж русла річки. Згодом, біля шостої години ранку, у воді виявили тіло водія, чоловіка 1990 року народження.

Загалом до пошуків залучили понад 30 чоловік, спільно з місцевим населенням, та пошуково-рятувальне відділення аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Тернопільській області. Якщо хтось щось знає – повідомте поліції або рятувальникам.

В ДСНС повідомили, що о 9.20 годині за 5 км від місця де був автомобіль знайшли тіло однієї дівчини, а в 10.11 годині трохи нижче за течією виявили загиблою ще одну неповнолітню. Обоє дівчат 2009 року народження.

EXMO affiliate program