Екс-депутат Держдуми Марія Максакова розкрила дуже брудні епізоди з життя Путіна. ВІДЕО

28 декабря 2022 г. в 00:20

Російський президент Володимир Путін під час роботи в Комітет держбезпеки СРСР співпрацював з пітерським "злодієм в законі", тренером з дзюдо Леонідом Усвяцовим – був навідником для групи бандита на квартири заможних євреїв, в яких проводив обшуки.

Під час обшуків глава РФ залишав своєрідну мітку - гадив у туалеті й не змивав, дуже брудні епізоди з життя Путіна розкрила колишній депутат Держдуми Марія Максакова в ефірі програми "Аргумент" на УНІАН.

"Путін не переривав свої зв'язки з Усвяцовим - це такий його пахан, гуру... саме він був тим, хто організував цю гопоту пітерську, сформував у Путіна пристрасть до дзюдо, тому що всі бандити в той час займалися якимись єдиноборствами... саме Усвяцов його влаштував в ЛДУ (Ленінградський державний університет - Ред.) за спортивною квотою...", - заявила співрозмовниця.

Максакова додала, що після працевлаштування в КДБ Путін працював у відділі, в якому займалися відмовниками - кілька років по суті фабрикував справи проти євреїв, які на повній підставі мали бути репатрійовані, але замість того, щоб опинитися в Ізраїлі, на жаль, його зусиллями опинялися у місцях, не таких віддалених.

"Але я б хотіла сказати про один дуже брудний епізод, який стався, тому що Путін завжди був на стику криміналу і... силовиків... якщо Путін потрапляв на обшук в заможну квартиру... єврея, то... він залишав таку, пардон, своєрідну мітку - ось він гадив в туалеті і не змивав, таким чином натякаючи брудно дуже, даючи зрозуміти ось цьому власнику..., що у нього побували", - сказала екс-депутат.

Колишній член Держдуми підкреслила, що це ще не все. "Далі він був навідником для групи Усвяцова, тому що вони потім в найзаможніші квартири приходили і займалися там крадіжками...", - поділилася Максакова.

EXMO affiliate program