Експерт пояснив, навіщо Лукашенко хизувався перед камерами з автоматом (Відео)

20 сентября 2020 г. в 16:10

Лукашенко з автоматом зазняли з конкретною метою, вважає експерт.

Чинний президент Білорусі Олександр Лукашенко хизувався перед камерами з автоматом, щоб представити національну революцію у своїй країні у вигляді військово-фашистського путчу, який організувало американське Центральне розвідувальне управління.

Мабуть, білоруський лідер чи його піарники вирішили пограти у Сальвадора Альєнде (президент Чилі, який загинув у результаті військового перевороту), розповів старший науковий співробітник американського Інституту Катона та президент московського Інституту економічного аналізу Андрій Ілларіонов на чаті в Главреді.

За словами співрозмовника, до Лукашенка з президентів, здається, лише Альєнде брав у руки автомат.

"Ідея цього балаганного шоу полягала у тому, щоб представити національну революцію в Білорусі у вигляді "військово-фашистського путчу, організованого ЦРУ" – саме так писали у 1973 році про штурм Палацу Монеда у Сантьяго", – поділився експерт.

Ілларіонов додав, що Альєнде загинув у палаці, а Лукашенко з незарядженим автоматом у руках показав, що він банальний клоун.

читайте такожЛукашенко пояснив, чому з'явився на людях з автоматом

"Тому ця театральна постанова продемонструвала рівень адекватності сценаристів цього дійства, як і виконавця його головної ролі", – сказав співбесідник.

glavred.info

EXMO affiliate program