Фотографувалися для соцмереж: у Бучі 15-річна дівчина застрелила випускника одразу після іспитів

11 июня 2021 г. в 23:13

У Бучанському районі Київської області 15-річна дівчина застрелила з пневматичної рушниці 16-річного хлопця. Про це повідомили у поліція Київської області

"Після складання зовнішнього незалежного оцінювання 4 школярів відпочивали у приватному будинку одного з товаришів. Неповнолітні взяли пневматичну рушницю та вирішили з нею сфотографуватись. У результаті 15-річна дівчина через необережність натиснула на спусковий гачок. Пролунав постріл. Куля потрапила у груди 16-річного юнака. Неповнолітній помер на місці події", - повідомили у поліції Київської області.

За даним фактом поліція Київщини відкрила кримінальне провадження за ст. 119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Як уточнив керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов, за попередніми даними, батько вбитого хлопця планував подарувати йому пневматичну рушницю на одне зі свят. Наразі поліція з’ясовує усі обставини події.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program