Ганяв під 160 км/год. У Києві чоловік інстаблогерки кидався на патрульних і поплатився за це — відео

22 февраля 2023 г. в 02:00

У соцмережах спалахнув скандал через інстаблогерку та її чоловіка, які ганяли на великій швидкості вулицями Києва, а потім спровокували конфлікт з правоохоронцями.

Його подробиці повідомив у себе у Facebook перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, опублікувавши відповідне відео.

За його словами, автомобіль пари було зупинено за порушення правил дорожнього руху (недотримання безпечної дистанції та інтервалу, невикористання попереджувальних сигналів при зміні напрямку руху).

«Що після зупинки? Хамство, тикання поліцейським, бикуваті питання та погрози, що знімаємо. На неодноразові прохання поліцейських пред’явити посвідчення нічого, поки не попросили вийти з автомобіля. Тоді вийшов, надав документи і, можливо, подальший конфлікт було б вичерпано, але!.. З машини вийшла інстаблогерка і, мабуть, у пошуках хайпа вирішила втрутитися у подію», — розповів Білошицький.

На оприлюдненому відео видно, як один з поліцейських намагається тильною стороною долоні відсунути дівчину від проїжджої частини, після чого її чоловік кидається на патрульного, внаслідок чого починається бійка, під час якої агресора затримують.

При цьому Білошицький зазначає, що ця пара регулярно порушувала ПДР на дорогах Києва, вихваляючись цим у своїх сторіс.

«Далі можна довго коментувати і описувати те, що „накрутила“ у своїх постах інстаблогерка, але відчуваю, що у вас вже закінчується попкорн, тому прокоментую лише один скрин, що додається. „Він їх не бив ніяк“, „мені страшно жити в цій країні“, „жертва агресії“, „страшно на дорогій машині“. Ні, я вважаю, що страшно може бути всім іншим громадянам, які можуть зіткнутися з такими жертвами, як на дорозі, так і в житті», — зазначив представник патрульної поліції.

nv.ua

EXMO affiliate program