Гаврилюк розповів, звідки взяв гроші на будівництво будинку в Карпатах (Відео)

5 января 2020 г. в 13:14

Один із знакових активістів Євромайдану відреагував на публікації у ЗМІ про спорудження розкішного житла в Карпатах

Колишній народний депутат та один із символів Євромайдану «козак» Михайло Гаврилюк пояснив, звідки взяв гроші на будівництво триповерхового будинку на понад 500 кв.м в Карпатах. Допис із поясненнями він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

У своєму дописі він розкритикував ЗМІ за те, що вони «часто виставляють його тупим у своїх сюжетах», а зараз нібито ЗМІ «стрибнути вище голови».

«Виявляється, я будую триповерховий будинок у мальовничих Карпатах, на прекрасній великій ділянці біля водоспаду, не внісши до декларації дані про кошти, на які я міг все це придбати і збудувати... Напевно, той образ дурнуватого козачка, який мені старанно малювали 5 років, прекрасно підпадає під нову сенсацію, адже ми любимо задовольнятися поверхневою інформацією і білими нитками. Істина нам не потрібна. Вона нудна», – написав він.

За словами Гаврилюка, він просто «вдало одружився».

«Моя дружина не тільки допомагає мені збагачуватися знаннями, але і збагачує мене матеріально... На тій чудовій ділянці з «водоспадом» завжди був город, який обробляли бабуся і дідусь моєї дружини... Батьки моєї дружини пожертвували її дитинством, щоб дати їй краще життя. Якщо б вони знали, що вона вийде заміж за депутата, який у майбутньому збудує їй хороми, то не гнули свої спини на заробітках!», – зазначив він.

Гаврилюк додав, що батько його дружини провів на заробітках у Чехії довгі десять років, а її мама приєдналася до чоловіка, залишивши дочку на бабусю і діда.

«Якщо б у свій час я скористався тими можливостями, які мені пропонували у ВР, то повірте, я б не будував своїми руками будинок в українському селі, а давно жив би десь на Мальдівах або і далі працював у владі, не шукаючи спосіб, як прогодувати сім'ю», – наголосив екс-нардеп, додавши, що у нього на руках є всі документи, які підтверджують сказане.

Нагадаємо, Михайло Гаврилюк був народним депутатом VIII скликання Верховної Ради (27 листопада 2014 року - 29 серпня 2019 року).

Раніше TK Media публікувало відео будівництва будинку Гаврилюків, яке передав їм журналіст Василь Крутчак. Тоді і було відзначено, що в декларації нардепа споруда відсутня, а із доходів вказана тільки зарплата.

Зазначимо, що у коментарях під своїм дописом Гаврилюк підтвердив оприлюднену інформацію про площу будинку – приблизно 550 кв.м і пояснив, що будова призначена не для власного прожиття.

«В майбутньому хотілось би розвивати в селі зелений туризм», – пояснив екс-нардеп.

zaxid.net

EXMO affiliate program